1. Általános rendelkezések

Tabistro – Ta Amigo Bistro Trade Kft, 1135bp, Béke Utca 26, Budapest, Hungary

Online ételszállítás

Jöhet éttermünkbe: Ta Bistro, Béke Utca 26, Budapest, Hungary , vagy online rendelhet vietnami ételeket

2. Szerződéses felek azonosítása

Jelen vásárlási szerződés a Tabistro, mint eladó és ügyfele között jött létre.

Tabistro – Ta Amigo Bistro Trade Kft felelőssége kizárólag a www.tabistro.com webáruházon keresztül megrendelt termékekre terjed ki, melyek on-line termékkatalógusunkban megjelennek.

Az Ügyfél adataival kitölti a regisztrációs űrlapot, és bármikor a rendelés során módosíthatja azokat, a Azsiadiszkont teljesíti a rendelést, és minden esetben számlát állít ki. A Megrendelő felelősséget vállal a hibás vagy hamis adatok szolgáltatása esetén okozott károk miatt. Tabistro jogában van törölni minden hibás vagy hamis regisztrációt és ellenőrizze Ügyfél hitelességét további kételyek esetén.

3. Árak

Az online katalógusban feltüntetett árak a Tabistro termékeinek végső fogyasztói árai. Ezek a megjelenítéstől a megrendelés időpontjáig érvényesek, az eladó köteles a kiválasztott termékek rendelését fogyasztói áron teljesíteni, melyek a megrendelés időpontjában voltak közzétéve. A megrendelés visszaigazolása tartalmazza ezeket az árakat.

4. Felelősség

A Tabistro on-line vásárlás és szállítási szolgáltatás kapcsolatos információkat az “Információk -> Szállítási módok, díjak” menüpontban olvashatóak. Azsiadiszkont minden tőle telhetőt megtesz, hogy a fenti előírtakat teljesíti és betartja azokat. Az Ügyfél kijelenti, hogy ismeri és elfogadja a dokumentum tartalmát.

5. Az Ügyfél kötelezettségei

Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a megrendelés visszaigazolásával elfogadja a szerződés feltételeit, amennyiben nem tartja be az előírásokat, a szerződést szegi meg, és felelősséggel tartozik. Az Ügyfél vállalja, hogy az általa kiválasztott megrendelt termékek kifizetéséről Ő maga gondoskodik. Ha a szállítás meghíúsul az Ügyfél hibájából, az ügyfélnek az ebből származó költségeket fizetnie a Tabistro részére.

6. Adatbiztonság

Tabistro betartja a biztonsági adatokra vonatkozó rendeletet annak érdekében, hogy ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük. Semmilyen információt nem továbbítjuk harmadik fél részére.

A honlap könnyebb és egyszerűbb használata érdekében cookie-kat használunk.

7. Nyilvántartási adatok

Látogatóink a regisztráció során megadják személyes adataikat (név, cím, telefon, e-mail, stb). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések végrehajtása érdekében tároljuk. Ügyfélszolgálatunk szükség esetén, kizárólag a kapcsolatfelvétel céljából használja az adatokat. Semmilyen körülmény között nem továbbítjuk ügyfeleink adatait harmadik személy részére.

8. Regisztráció törlése

Ügyfeleink törölhetik regisztációjukat: E-mailben az  tronghieuhien@gmail.com e-mailcímre küldött lemondó levelükkel.

9. Akciók

Tabistro – Ta Amigo Bistro Trade Kft fenntartja jogát arra, hogy különböző akciókat hirdessen meg a honlapon vagy egyéb médiumon keresztül.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az akciók feltételeit minden előzetes értesítés nélkül módosíthassuk.

Az akciókban résztvevő termékek a készlet erejéig érvényesek.

10. Online fizetés

Integráltunk a b-payment az online tranzakció biztosítása érdekében

0 Reviews

Write a Review

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

06309416497